8 filme de neratat anul acesta

Se pare că anul 2023 se anunță a fi unul foarte bun în ceea ce privește filmele. Cinefilii și fanii filmelor inspirate din benzi desenate se vor bucura de un program plin cu titlurile anunțate anul acesta.

Am fost tare încântată să văd o listă extinsă a noilor apariții cinematografice anunțate anul acesta. Deși mi-au sărit în ochi multe titluri interesante, am restrâns lista. Din păcate, nu voi putea ajunge la toate, dar cu prima ocazie o să le văd cu siguranță.

Îmi doresc ca voi să nu le ratați și să vă bucurați de faptul că activitatea studiourilor cinematografice este iar în mișcare. Fără anulări și alte întârzieri. Dacă până acum pandemia a reprezentat un obstacol pentru acestea, nu mai este cazul.

Vă las mai jos 8 filme pe care chiar nu trebuie să le ratați în decursul acestui an. Blocați-vă calendarele, pregătiți popcornul și echipați-vă cu voie bună!😁

Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Sursa: marvel.com

Data lansării: 17 februarie. Până acum am fost obișnuiți cu dimensiuni ale lumii noastre. De data aceasta, universul Marvel aduce o nouă perspectivă în povestea familiei Lang și ne introduce într-o lume minusculă. Scott Lang și familia lui pornesc într-o nouă aventură în tărâmul cuantic, unde sunt nevoiți să își depășească limitele în fața lui Kang Cuceritorul.

John Wick: Capitolul 4

Data lansării: 24 martie. Dacă ar fi să aleg o serie preferată de filme, ar fi aceasta și am așteptat cu nerăbdare continuarea poveștii. În al patrulea film, John Wick descoperă o modalitate de a învinge High Table, însă se va confrunta cu un nou inamic înainte de a-și recăpăta libertatea.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Sursa: marvel.com

Data lansării: 5 mai. În MCU, acțiunea noului film Guardians of the Galaxy este plasată după Avengers: Endgame și Thor: Love and Thunder. Astfel, Peter Quill – deși încă simte povara pierderii Gamorei – are misiunea de a-și ține aproape echipa în jurul său pentru a proteja Universul. De asemenea, povestea despre originea lui Rocket va fi și ea dezvolată. Zvonurile în media anunță o poveste emoționantă.

Spider-man: Across the spider-verse

Data lansării: 2 iunie. Sony Pictures aduce anul acesta încă o animație reușită marca Spider-Man. În continuare, noul capitol din saga Spider-Verse îl catapultează pe Miles Morales în Multivers unde întâlnește mai mulți oameni-păianjen, dar și mai multe provocări. Pentru a-i salva pe oamenii la care ține, Miles trebuie să redefinească statutul de a fi erou.

Barbie

Sursa: vogue.co.uk

Data lansării: 21 iulie. Recunosc, ce m-a determinat să pun filmul Barbie pe lista aceasta a fost distribuția. Barbie și Ken vor fi jucați de Margot Robbie și Ryan Gosling, iar acest lucru probabil ne va ridica așteptările cu privire la interpretare și film per total. Ideea care stă la baza filmului este găsirea perfecțiunii în propria persoană, deoarece Barbie va fi exilată din Barbieland din cauza unor așa-numite imperfecțiuni.

Oppenheimer

Data lansării: 21 iulie. Cred că filmul Oppenheimer se va bucura de un adevărat succes, iar faptul că Cillian Murphy se află în rolul principal va impacta pozitiv cifrele în box office. Povestea urmărește viața fizicianului J. Robert Oppenheimer, director al laboratorului Los Alamos în timpul derulării Proiectului Manhattan și va pune accent pe contribuțiile sale care au dus la crearea bombei atomice.

Dune: Part 2

Data lansării: 3 noiembrie. Dune 2 continuă povestea lui Paul Atreides care, unit cu nativii Fremen, caută o modalitate de a se debarasa de conspiratorii care i-au distrus familia, de a o restabili și de a avea controlul comerțului cu mirodenii de pe planeta sa. Paul va fi nevoit să aleagă între dragoste și soarta universului, pentru a preveni un viitor teribil pe care doar el îl poate vedea.

Aquaman and the Lost Kingdom

Data lansării: 25 decembrie. Probabil unul din cele mai așteptate filme, deoarece a fost amânat cu un an. Se pare că în al doilea film, Aquaman si Orm vor face echipă pentru a găsi Regatul Pierdut. Tot aici, își va face apariția și Batman – oare să se repete implicarea lumii de la suprafață, ca în primul film? Rămâne de văzut, momentan nu sunt multe informații concrete cu privire la plot.

Iar acestea nu sunt toate…

Vă las un articol cu lista extinsă (dar nu completă!) de filme care vor apărea anul acesta și pe care eu am folosit-o ca inspirație:

👉THE 42 MOST ANTICIPATED MOVIES OF 2023

Sunt multe filme pe care vreau să le văd anul acesta și cred că vor fi extrem de bune și entertaining. Sper că această listă va fi de folos pentru voi și totodată, să vă relaxați cu o serie de filme bune cu prietenii și familia.

Până ne regăsim pe site cu următorul articol, vă aștept și pe Instagram: @knowyourworth.ro cu un follow și un mesaj. ❤️

Pe curând!

Teodora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi și...

Titluri interesante de urmărit pe Netflix

Nu știu dacă vi se întâmplă și vouă, dar eu când deschid Netflix pierd foarte mult timp să mă hotărăsc ce aș putea viziona. Iată ce filme am urmărit în ultima perioadă și care mi s-au părut chiar mișto - iar unele chiar le-am revăzut!

Recomandare de film – Studio Ghibli movies

Recomandarea mea este dacă copilul din voi vrea să vadă un maraton de desene animate, iar seria de animații Disney este mult prea mare aceasta este o alegere foarte bună care e potrivită pentru vremea de afară + o ciocolată caldă sau un ceai.